Dani otvorenih vrata osteopatije u Rijeci

Uvaženi kolege, dragi prijatelji Osteopatije i svi koji to želite postati !

Čast nam je pozvati Vas na dane otvorenih vrata Akademije Osteopatije, prve i za sada jedine ustanove u Hrvatskoj, koja se bavi promicanjem Osteopatije i edukacijom budućih Osteopata i osteopatskih praktičara na ovim prostorima.

Osim bazičnih informacija o ovom, u svijetu najbrže rastućem preventivnom i terapijskom konceptu, sudionici će dobiti informacije o mogućnosti edukacije, modelima teoretsko praktičnog rada i primjene Osteopatije u Hrvatskoj, a moći će i osobno iskušati vlastite palpatorne vještine i provjeriti/potvrditi vlastita znanja o ovom konceptu.

Širina primjene u preventivi, sportu, zdravstvenom turizmu, habilitaciji i rehabilitaciji, kao i u znanstvenim istraživanjima, u svijetu je poznata već desetljećima. To potvrđuje znatan broj kvalitetnih Osteopatskih škola ujedinjenih u OSEAN, Europsku asocijaciju osteopatskih škola, čiji je pridruženi član i hrvatska Akademija Osteopatije, te sve veći broj zadovoljnih korisnika, a prepoznata je i od osiguravajućih ustanova u cijelom svijetu.

Liječnicima, fizioterapeutima, stomatolozima, terapeutima ostalih zdravstvenih na tijelo orijentiranih koncepata, kao i studentima zdravstvenih učilišta, otvara dodatne terapijske mogućnosti i postaje vrijedan alat u rukama educiranih praktičara.

Uvodno predavanje o Osteopatiji i općenito, osteopatskom konceptu, održat će se u subotu, 25.01. 2014. u dvorani Udruge DIRA, XIII divizije 2. sa početkom u 11 sati.

Predavači su Zvonka Tomasović, Diplomirani Osteopat i predavač Akademije Osteopatije i Gordana Vešligaj, Prvostupnik fizioterapeut i Diplomirani Osteopat, Predsjednica Hrvatskog društva Osteopata.

Ulaz je besplatan, a nakon predavanja sudionici će moći postavljati pitanja vezana uz njihove osobne interese i dobiti informacije o mogućnostima provođenja tretmana od strane educiranih Osteopata, vlastitom školovanju i daljnjoj suradnji sa europskim Osteopatima i osteopatskim školama u Europi i svijetu.

Zahvaljujemo Udruzi DIRA Rijeka na pruženoj podršci i veselimo se zajedničkom druženju !

Srdačno ispred organizatora, Zvonka Tomasović i Gordana Vešligaj

OSTALE NOVOSTI

Osteopatske vijesti 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed sed enim porttitor nulla…

+385 (0) 1 6215 463

info@osteopatija.hr

Črnkovec 2, 10410 Črnkovec